Helyi hivatalos közlöny

Tavasszal írta alá Székelyudvarhely polgármestere azt a vissza nem térítendő támogatásról európai uniós finanszírozásról szóló szerződést, amelynek értéke 2.781.295 lej. Ezt az összeget több tömbház szigetelésére használhatja fel a város a megfelelő önrész biztosításával.

A nyár folyamán elkészült a Mihai Eminescu utca 2A. és 2B., az Építők utca 1. és 3. számú tömbházak, valamint a Függetlenség sugárút 10. szám alatti tömbházak szigetelési munkálatainak teljes dokumentációja. Ezt követően került sor már három alkalommal a munkálatok közbeszerzésére.

Így sikerült kivitelezőt találni mindkét Mihai Eminescu utcai, illetve az Építők utcai tömbházakra is. Mindkét esetben most zajlik a leadott ajánlatok elemzése, amelyet a közeljövőben várhatóan szerződéskötés követ. A munkálatok kezdése nagymértékben időjárásfüggő, legkésőbb tavasszal mindkét helyszínen elkezdődik a kivitelezés.

A Függetlenség utca 10. szám alatti tízemeletes tömbház munkálataira egyelőre nem jelentkezett egyetlen cég sem. A dokumentáció frissítését követően januárban újra meghirdeti a polgármesteri hivatal az említett tömbház hőszigetelési munkálatait.

Frissítés dátuma:
2019.11.26.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette