Helyi hivatalos közlöny

A gázvezeték cseréjével párhuzamosan a Harvíz elkezdte a vízvezeték cseréjét a Szentimre utcában. A munkálat az utcát a Szentjános és a Bethlen Gábor utca közötti szakaszon érinti.

Hétfőn, 2019. október 14-én reggel 8 órától, a szolgáltató kérésére, egyeztetve az állami és a helyi rendőrség képviselőivel, tilos lesz behajtani a Rózsa utca, a Kút utca és a Szentjános utca felől a Szentimre utcába. A vízvezetékcserét végző Harvíz mérnöke szerint jövő hét végére befejezik a Kút és Szentjános utcák közti részen a bekötéseket, így ott a polgármesteri hivatal elkezdheti a burkolat helyreállítását. A jelenlegi felső kockaköves részen teljesen megújul a járófelület: aszfalt kerül az eddigi kockakő helyére.

Az aszfaltozással egy időben a vízszolgáltató a Rózsa és a József Attila utca közötti részen cseréli ki a gerincvezetéket, ezt követően csatlakoztatják a háztartásokat.

A munkálatok idejére az Iskola utcában megváltozik a forgalmi rend: a Rózsa utca megközelíthetősége, és az utcából történő autós kijövetel biztosítása érdekében az Iskola utca kétirányúvá válik, és tilos lesz a parkolás az utca teljes hosszában.

Az érintett utcarész lakói a munkálatok ideje alatt reggel 8 előtt és délután 5 óra után tudják gépjárművel megközelíteni vagy elhagyni otthonaikat. A Tábor-negyed, a Csalóka városrész központból történő megközelítésére a József Attila vagy a Tábor utcát érdemes használni ebben az időszakban.

Köszönjük az érintett lakók és a gépjárművezetők megértését!

Frissítés dátuma:
2019.10.11.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette