Helyi hivatalos közlöny

Holnap, április 7-én reggel 8 órakor indul a koronavírus elleni immunizáció Székelyudvarhely második oltóközpontjában, miután ma délelőtt megérkezett az első vakcinaszállítmány is, így minden feltétel adott a kezdéshez. A város kettes számú oltóközpontjában, a bethlenfalvi kultúrotthonban kialakított oltóközpontban AstraZeneca oltást fognak kapni a jelentkezők.

Oltásra továbbra is az országos platformon lehet jelentkezni, a vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare oldalon, vagy az oltási kampány 021.414.44.25-ös központi telefonszámán. Az online regisztráció segítésére virtuális kollégánk, Alfréd, útmutató kisfilmet is készített, amely ITT érhető el.

A polgármesteri hivatal szociális igazgatósága továbbra is segít regisztrálni a koronavírus elleni oltásra. Azok az idősek, akik nem rendelkeznek olyan hozzátartozóval, közeli ismerőssel, akinek a segítségét tudják kérni a jelentkezéshez, hívhatják a városháza szociális igazgatóságát, és kollégáink készségesen segítenek. Telefonszám: 0744-420918.

Az országos oltási kampány, valamint a székelyudvarhelyi oltóközpontok várólistájának alakulása a vaccin.live oldalon követhető.

Frissítés dátuma:
2021.04.06.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette