Helyi hivatalos közlöny

Székelyudvarhelyre idén is leszállították az Európai Unió által biztosított tartós élelmiszereket tartalmazó csomagokat.

A rászorulóknak járó csomagok egy részét már kiosztotta a városháza szociális igazgatósága a szociális segélyben, illetve a családi pótlékban részesülő személyeknek, akik a törvény szerint a csomagosztás elsőszámú célcsoportja.

A szállítmányból megmaradt csomagokat az I. és II. fokú fogyatékkal élők kaphatják meg. Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy összesen 238 darab csomag maradt meg az első körös kiosztást követően. Mivel jelenleg Székelyudvarhelyen közel kétezer I. és II. fokú fogyatékkal élő személy van, és a rendelkezésre álló csomagok száma ennél jóval kevesebb, ezért kérjük, hogy ezúttal azok  jöjjenek fölvenni a csomagot az UCECOM udvarára május 22-én, hétfőn 11 órára, akik a korábbi osztásoknál nem kaptak. 

Az átvételhez a jogosult személy eredeti személyazonossági igazolványának felmutatására, valamint a fogyatékosság besorolását tartalmazó dokumentum másolatának leadására lesz szükség.

A szociális igazgatóság már jelezte a csíkszeredai főispánságnak, hogy amennyiben a megye területén, más településeknél maradnak meg csomagok, Székelyudvarhely igényt tart azokra. Pozitív válasz esetén a későbbiekben érkező csomagok kiosztását is megszervezzük.

Frissítés dátuma:
2023.05.19.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette