Helyi hivatalos közlöny

Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala köszönetét és elismerését szeretné kifejezni idén is azoknak a sportolóknak, edzőknek, csapatoknak, akik az elmúlt esztendőben elért eredményeikkel büszkévé tettek bennünket, székelyudvarhelyieket.

A városháza keretén belül működő sportkuratórium (a sport területén dolgozó szakemberek,  illetve Székelyudvarhely önkormányzatának sporttevékenységgel foglalkozó munkatársai) tagjai az erre a célra kidolgozott szabályzat alapján fogják kiválasztani a 2023-as év székelyudvarhelyi sportolóit, edzőit, csapatait, akiket 2024. február 28-án díjazunk.

A városlakók január 28-án éjfélig küldhetik be javaslataikat, amelyek alapján a kuratórium összeállítja a javasolt sportolók, edzők és csapatok listáját, majd kiválasztja a díjazottakat. A javaslatokat ennek az űrlapnak a beküldésével küldhetik el: Székelyudvarhelyi Sportgála 2023 – űrlap.

Egyéni sportág esetén Székelyudvarhelyen  született sportolók és edzők, csapatsportágnál pedig a székelyudvarhelyi székhellyel rendelkező csapatok eredményeit vesszük figyelembe.

„Az év sportolója 2023” elnevezésű sportgálát 2024. február 28-án tartjuk a székelyudvarhely polgármesteri hivatal Szent István termében.

Frissítés dátuma:
2024.01.12.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette