Helyi hivatalos közlöny

A székelyudvarhelyi Bányai János Műszaki Szakközépiskola Hargita megye egyik legnagyobb szakképző intézménye. Iskolánk profilja a textil-, fodrászat, elektronika, sport, fa, mechanika és építőiparhoz kapcsolódik. Az ipar egyre nagyobb igényeit próbáljuk kielégíteni jól képzett, szakközépiskolát végzett szakemberekkel: szakmunkásokkal és technikusokkal.

Iskolánk mai nevét 1993-ban vette fel. Célunk általános műveltségű, az európai elvárásoknak megfelelő szakmai tudással és képesítéssel felruházott fiatalokat nevelni, ugyanis a mai társadalomban és az állandóan fejlődő gazdaságban csak a jól képzett, az új technológiákat is használni képes fiatalok fognak érvényesülni.

A tanulók a megyei és országos szakmai versenyekről mindig jó eredményekkel, díjazottan térnek haza. A Bányai János Műszaki Szakközépiskola a szakmai képzések szervezésével, korszerű tananyagainak, módszereinek köszönhetően a térség fejlesztéséhez is hozzájárul.

Szeretnénk elérni, hogy a szakképzés ismét visszakapja az őt megillető társadalmi és anyagi megbecsülést. Hisszük, hogy értéket csak minőségi munkával lehet teremteni, és az országnak nagy szüksége van jó szakemberekre. A mi iskolánk olyan szakembereket képez, akik nem csak képletesen, de a valóságban is építenek, alkotnak. Szeretnénk elérni, hogy iskolánk neve egyet jelentsen a megbízható, igényes szakembereket képző iskolával, s hogy az itt végzettek büszkén mondhassák: a Bányaiba jártam. Eredményes munkánk nyomán tanulóink sikeresen kezdhetik meg szakmai pályafutásukat a munkaerőpiacon, vagy tanulhatnak tovább egyetemen, főiskolán, illetve iskolánkban is, tudásuk továbbfejlesztéséért.

Kapcsolat adatok:

Cím:
535600 Székelyudvarhely
Budvár u.8/a
Tel.0040266218428
0040720530973
www.banyaijanos.ro
email:office@banyaijanos.ro

Frissítés dátuma:
2019.01.11.

#Oktatási Intézmények

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette