Helyi hivatalos közlöny

A budapesti Semmelweis Egyetem Pető András Kara, a szé­kely­udvarhelyi polgármesteri hivatal és a Baptista Egyház együttműködésének köszönhetően Szé­kelyudvarhelyen ismét lehetőség adódott arra, hogy több gyermek fejlesztését segítsék magyarországi és itteni szakemberek.

A dr. Pető András orvos-gyógypedagógus által kidolgozott, világszerte eredményesen alkalmazott konduktív pedagógiai módszer segítségével történő rehabilitációra immár sokadik alkalommal jöhettek az érdeklődők.

A Pető-módszer nem egyszerű torna, hanem olyan holisztikus módszer, amely nemcsak a mozgást, hanem az értelmi és érzelmi képességeket is eredményesen fejleszti.

A módszert világszerte ismerik. Városunkban kiscsoportos foglalkozásokon vehetnek részt a székelyudvarhelyi és környékbeli gyermekek. A pandémia miatt tavaly több gyermeknek kimaradt a több hetes fejlesztés, így még fontosabbá vált az idei talalákozás.

A mostani többhetes program különlegessége, hogy az illyefalvi központban tanuló székelyudvarhelyi hallgatók közül többen is segítik a magyarországi konduktorok munkáját, közülük néhányan már foglalkozást is vezethettek idén.

Frissítés dátuma:
2021.07.23.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette