Helyi hivatalos közlöny

Újabb két utcában érkezett el a gázvezetékcsere utolsó munkafázisához a gázvállalat. Csütörtökön, 2021. április 22-én reggel 8 és délután 6 óra között az Orbán Balázs utcában és a Sólyom utcában csatlakoztatják a háztartásokat az új vezetékhez.

A csütörtöki munkálat során 153 csatlakozási ponton fog dolgozni a szolgáltató a 3040 méteres vezetéken. A munkálat miatt 14 úgynevezett csatlakozási gödröt kell ássanak ahhoz, hogy a régi vezetékről átkössék a két utca fogyasztóit az új hálózatra.

A munkálat miatt több utcában nem lesz elérhető a szolgáltatás csütörtökön, ezek a következők:

  • Orbán Balázs, Méhek, Varga Katalin, Küküllő, Benkő József, Tamás Áron, Bányai János, Mihai Eminescu, Mihai Kogălniceanu, Megálló, Dózsa György, Hunyadi János, Agyagdomb, Wesselényi Miklós, Cseresznye, Nyirő József, Lejtő, Gyerkes Mihály, Telekpataka, Sólyom, Homoród (részlegesen), Hargita, Farcádi, Templom, Bartók Béla, Kamilla, Ugron Gábor, valamint a Szegfű bejárat.

A munkálatok idejére, kérjük az érintett utcák lakóit, hogy zárják el a gázcsapokat, hogy így megelőzzék a rendszer levegővel való feltöltődését. Ez a folyamat a leggyakoribb oka a szolgáltatás újraindítását követő műszaki problémáknak. Ha ilyen jellegű gondot tapasztalnak, hívják a szolgáltatót a 0800800928 számon.

 

Frissítés dátuma:
2021.04.19.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette