Helyi hivatalos közlöny
Az Országos Helyreállítási Alapból (PNRR) nyert finanszírozást tavaly a Székelyudvarhelyi Városi Kórház járóbeteg rendelőit magában foglaló épületrészben a várók és a folyósók padlózatának, valamint a lépcsők felületének korszerűsítése.
A polgármesteri hivatal és a kórház közös pályázata a járóbeteg rendelőket magába foglaló épületrész korszerűsítése mellett új orvosi eszközök és gépek beszerzését is célozza.
Tegnap írta alá a városháza és a kórház a munkálatok kivitelezési szerződését a közbeszerzésen nyertes kolozsvári vállalkozással. A munkálatok a tervek szerint márciusban kezdődnek. A belső burkolási munkálatok összértéke áfával együtt 198.380,74 lej.
Ezzel párhuzamosan zajlik a járóbeteg rendelőkbe az új, korszerű orvosi felszerelések közbeszerzése is. Öszesen mintegy 30 féle eszközt lehet a pályázat révén beszerezni, amelyek összértéke 7.511.962,33 lej.
Az 55 nyertes pályázat közül a Székelyudvarhelyi Városi Kórház pályázata a 9. legnagyobb pontszámot elért dokumentáció volt, a 7.800.000 lej összértékű projekt 100%-os támogatást kapott.
A teljes beruházás kivitelezési határideje 2024. november 30.

Frissítés dátuma:
2024.02.28.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette