Helyi hivatalos közlöny

Tegnap írta alá Gálfi Árpád polgármester a közbeszerzést megnyert válallkozás vezetőjével az európai uniós támogatásból megújuló minifocipálya és a városi parkban lévő játszótér kivitelezési szerződését.

A jelenlegi minifocipálya a pályázatnak köszönhetően többfunkciós sportpályává alakul: minifocizni, kosárlabdázni, teniszezni, fallabdázni és falat mászni lesz majd itt lehetőség. A pályáztató által szabott kizáró jellegű feltétel szerint kellett korábban elbontani a kerítést, a betonlépcsőt és minden más elemet a pályáról.

Az új pálya műszaki terve

Emellett az új téren különböző kulturális események lebonyolítására is lehetőség lesz: a pályázatba színpad, vásári asztalok és lelátó kialakítására alkalmas többfunkciós kockaelemek is tartoznak. Az egyik bejáratnál kutyapark is lesz.

Az új és jóval nagyobb játszótér műszaki terve

A sétatéri játszótér területe kibővül, új, a különböző korosztályú gyerekek igényeinek megfelelő új játékelemekkel szereljük fel. A pályázat tartalmazza a játszótéren és a sportpályán új közvilágítási rendszer, illetve térfigyelő kamerarendszer kiépítését is.

A tegnap aláírt kivitelezési szerződés összértéke 7.138.846,21 lej áfával együtt. A kivitelezésre öt hónap áll a nyertes vállalkozás rendelkezésére. A munkakezdési parancsot július elején kapja meg a kivitelező.

Frissítés dátuma:
2023.06.14.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette