Helyi hivatalos közlöny

Kategória: Kézműves termék

Publikálási dátum 2020. ápr. 27.

Verestóy Éva egyedi ékszerei

A nevem Verestóy Teleki Éva. Tanárnak tanultam, de lassan tíz éve ékszerkészítéssel is foglalkozom. Ez idő alatt sokat dolgoztam, alkottam és tanultam. A természetes anyagok azok, amelyek közel állnak hozzám. Ilyenek a kövek, a kristályok, a tenyésztett gyöngy és mások....

Publikálási dátum 2020. ápr. 27.

LilBro Gyerekcuccok

A LilBro Gyerekcuccok egy kis családi vállalkozás, amely egyedi, kézzel készített gyerekruhákat és kiegészítőket készít megrendelésre. Jelenleg 15 különböző termék rendelhető, folyamatosan változó, 5–10 különböző anyagmintából.    

Publikálási dátum 2020. ápr. 26.

Koala fajátékok

Több mint 25 éve gyártunk minőségi fajátékokat, gyerekbútorokat és kellékeket. Cégcsoportunk varrodával is rendelkezik. Minden termékünk gyerekbarát, természetes anyagból készül. Jelszavunk a minőség!

Publikálási dátum 2020. ápr. 26.

Rusztikus ruhák Márton Annától

Rusztikus ruhakészítéssel foglalkozom több mint 6 éve. A többnyire természetes anyagokból készült termékeimmel a városháza által szervezett kézműves vásárokon szoktam részt venni. Kínálat Termékeim a következők: székely ingek, mellények, rusztikus ruhák, táncházszoknyák, pendelyszoknyák stb., gyerek és felnőtt méretekben.  

Publikálási dátum 2020. ápr. 26.

SzeklerTshirt

Termékeink az Inkdependent pólók. Pólóink minél szélesebb körbe való eljuttatásával igyekszünk erősíteni a szülőföld szeretetét, és modern formában mutatjuk be a székely élet vicces, ugyanakkor meghatározó elemeit. Minden korosztály talál kedvére való mintát nálunk, de célközönségünk többnyire a fiatalabb generáció....

Publikálási dátum 2020. ápr. 26.

Mircse Anna nemezelt munkái

A nemezelést nyugdíjasként tanultam meg, megszerettem, így ez lett a hobbim és egyben a nyugdíj-kiegészítőm. Arra törekszem, hogy termékeim hagyományosak, praktikusak, természetesek és szépek legyenek.  

Publikálási dátum 2020. ápr. 26.

Ajándéktárgyak – fajátékok

Barabás Enikő vagyok, fatárgyak forgalmazásával foglalkozom, és a családom által készített termékeket szoktuk árulni a vásárokon, városi rendezvényeken. Készítünk továbbá ajándéktárgyakat, ékszereket, táncházszoknyákat, valamint konyhai dekorációkat.  

Publikálási dátum 2020. ápr. 25.

Hodgyai Katalin gyertyaöntő

1994 óta foglalkozunk gyertyaöntéssel a Figaro Company cégnél. Én foglalkozom a gyertyafaragással, festéssel, feliratozással. Esküvőkre, keresztelőre, évfordulóra, szülinapra megszemélyesített feliratozást vállalok, illetve egyedi kérésekkel is fordulhatnak hozzám a kedves vásárlók.

Publikálási dátum 2020. ápr. 25.

Csuhé-Art

Szeretnénk megmutatni az általunk csuhéból készített tárgyakat és díszeket valamennyi érdeklődőnek. A ma már ritkaságnak számító mesterség kedvelői, betekintést nyerhetnek a hagyományos csuhéfonás rejtelmeibe. Ezen értékeket szeretnénk közkincsé tenni, bízva abban, hogy rajtunk kívül más is kuriózumnak tekinti ezt a...

Publikálási dátum 2020. ápr. 24.

Bágyi Irén horgolt kézimunkái

Nagyon szeretem a kézimunka minden fajtáját. Ötéves koromban tanultam meg dédmamámtól kötni, azóta is gyakorlom. Mostanában a horgolt apróságok a kedvenceim, mindig az, ami éppen a szezonhoz illik. Ajándéktárgyak: horgolt angyalka, tyúkocska, nyuszi, kokárda, zászlócska, hímzett könyvjelző, kötény.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette