Helyi hivatalos közlöny

Ilyés Zoltán vagyok. Az elmúlt tíz évben a zöldségtermesztésből fokozatosan áttértem a teafű termesztésére és gyűjtésére. Növényismereteim alapját még a nagymamámtól tanultam el, majd ezt a tudásom egészítettem és fejlesztettem tovább szakirodalmakkal, mivel fontosnak tartom a vásárlók pontos tájékoztatását a különféle gyógynövények hatásaival kapcsolatban.  A növények pontos ismereteinek birtokában a megfelelő hatóanyagú gyógynövényeket tudom javasolni vásárlóimnak, azokra a bántalmakra, amelyekre szeretnének gyógyírt találni.

Jelenleg közel tizenkét féle teafüvet termesztek a gazdaságomban, de ez a mennyiség eltörpül azokhoz a gyógynövényekhez képest, amelyeket a természetből gyűjtök be az év nagy részében. Sokat járom a természetet és a pontos gyógynövény-ismereteimnek köszönhetően számtalan növényt szedek, amelyek alapjául szolgálnak a mai modern gyógyszereknek is, viszont ezeket én százszázalékban természetes formájukban kínálom mindenféle utólagos kémiai módosítás nélkül.

A teafű gyűjtésére és érékesítésére a családom biztatására kezdtem el foglalkozni, mert látták bennem a lelkesedést, amellyel a természetes és egészséges életmód felé fordulok. Szerették volna, ha azt a rengeteg csodálatos növényt, melynek jótékony hatásait már ismertem és alkalmaztam, megoszthassam minél több emberrel, alternatívát kínálva számukra is egy egészségesebb életre.

Kis vállalkozásomat őstermelőként a családommal közösen építgetjük, az arculatot és a szükséges gépeket is, amelyekkel feldolgozzuk a növényeket, együtt készítettük el.

fotók

Gyógyító teafüvek

Frissítés dátuma:
2020.05.20.

#Élelmiszer #Teafüvek és gyógynövények

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette