Helyi hivatalos közlöny
Tisztelt lakószövetségi elnökök,
a rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel a múlt hét folyamán összegyűjtöttük városunk lakószövetségeitől a közköltség banki utalás által történő kifizetéséhez szükséges adatokat. Az így összeállt táblázatot elérhetővé tettük a városháza honlapján, ezzel is segítve a lakók ügyintézését ebben az időszakban (https://www.udvarhely.ro/frissult-a-lakoszovetsegi-bankszamlaszamok-listaja/).
Ezzel a lépéssel az volt a célunk, hogy elkerüljük a lakószövetségek pénztárainál az esetleges sorok, zsúfoltság kialakulását, hogy még egy fronton hatékonyan védekezhessünk a koronavírus terjedésével szemben.
Ugyanezen elv mentén továbbra is szorgalmazzuk, hogy lehetőségeikhez mérten Önök is népszerűsítsék ennek a fizetési módnak a létezését. Amennyiben bezárták pénztáraikat, ez hatékony módja lehet a közköltségek befizetésének ösztönzésére. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmet, hogy nem segíti a fertőzésveszéllyel szembeni hatékony fellépést az, ha a lakókat a különféle bankfiókokhoz irányítják a kifizetés érdekében.
Éppen ezért, tisztelettel kérjük Önöket, hogy az online utalással történő kifizetési lehetőségről tájékoztassák a lakószövetségekhez tartozókat.
Köszönjük, hogy segítik munkánkat ebben a rendkívüli időszakban is.
Jó egészséget kívánunk!
Tisztelettel,
Fülöp-Székely István
műszaki igazgató
Székelyudvarhely,
2020. március 24.

Frissítés dátuma:
2020.03.24.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette