Helyi hivatalos közlöny

Ma délelőtt a tizenkét földszinti lakásba költözők vehették át elsőként az újonnan elkészült csereháti szociális lakások kulcsait.

Gálfi Árpád polgármester a nem mindennapi eseményen elmondta, hogy fontos lépés a mai, hiszen 48 család lelt új otthonra az egy- és kétszobás lakások valamelyikében. Kiemelte, hogy a lakók nem félkész, építőtelepi körülmények között költözhetnek be.

Minden lakás tiszta, azonnal költözhető állapotban van, és a tömbház környezete is rendezett. Aszfaltozott utca, térkövezett járda és rendezett zöldövezet öleli körül a csereháti lakónegyed legújabb épületegyüttesét.

Az egyik földszinti lakrészt akadálymentesítette is a kivitelező, hogy kerekesszékes bérlője egyedül is könnyedén tudjon boldogulni új otthonában.

Az új tömbház két lépcsőházában összesen 48 lakrész található, amelyek a Kiss Gergely utca 19. és 21. számozást kapták. A beosztás szerint először a földszinti lakrészek bérlői vehették át a lakáskulcsokat, majd óránként következtek sorra a felsőbb emeletek bérlői is.

A ma átadott beruházás összértéke 5.050.857 lej.

 

Frissítés dátuma:
2019.11.04.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette