Helyi hivatalos közlöny

A város által megnyert európai uniós pályázat fontos mérföldkőhöz érkezett: a közbeszerzési procedúra lebonyolítását követően ma reggel a nyertes konzorciumot vezető cég képviselője és a város aláírta a II. Rákóczi Ferenc utca teljes felújításáról szóló szerződést, amely a tervezési és a kivitelezési munkálatokat foglalja magába.

Gálfi Árpád, városunk polgármestere és Bodrogi István Zsolt, a Multipland Kft. gazdasági igazgatója az aláírást követően

A Multipland Kft. vezetésével összeállt kivitelezési munkacsoportnak két év áll rendelkezésére, hogy a város déli bejáratától kezdődően, 2,1 kilométer hosszúságban, a Kuvar utcai útkereszteződésig megtervezze és rehabilitálja a teljes útszakaszt.

 

A kétsávos kétirányú útfelület mellett a teljes útszakaszon új járda és bicikliút is épül. Mindezek mellett a zöldövezetek és a parkolók is megújulnak. A jelzett útszakaszra kerékpártámaszok és forgalomszámláló oszlop is kerül.

A ma aláírt szerződés értéke 6,3 millió lej, amely összeg áfával együtt mintegy 7,5 millió lejre rúg. Ennek az összegnek a 95%-át pályázati támogatásból biztosítjuk.

Frissítés dátuma:
2021.09.30.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette