Helyi hivatalos közlöny

Az mai tanácsülés összehívójában szereplő öt napirendi pont a különfélékkel egészült ki a mai, júniusi soron kívüli testületi ülésen.

Második nekifutásra jóváhagyta az önkormányzati testület a polgármesteri hivatal helyi pályázatok részlege által meghirdetett és a sportegyesületeknek ítélt pályázati összegeket. A 2022-es esztendőre összesen 1.150.000 lejes keret állt rendelkezésre. Ezt a pályázati kiírásanek megfelelő és a szükséges pontszámot megszerző tizenegy kérelmező között osztották szét.

Jóváhagyta továbbá a testület két terület egyesítéséről szóló határozattervezetet, illetve két esetben a gázvállalat számára biztosít rájárást a mai döntéssel az önkormányzati testület, amelyek mindkét esetben mezei utak javítása miatt van erre szükség.

Utolsó napirendi pontként alpolgármestert választott a testület. Egy javaslat érkezett: Gálfi Árpád Ölvedi Zsoltot javasolta. Ezt követően a törvényeknek megfelelően a jelenlévő önkormányzati képviselők titkos szavazással, egyhangúlag megválasztották a jelöltet.

 

 

 

Frissítés dátuma:
2022.06.14.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette