Helyi hivatalos közlöny
Az idei korcsolyaszezon már az új sportlétesítményben kezdődhet.
A nyár folyamán elkészült a pálya fém tetőszerkezete, amelyre felkerült a dupla, speciális antikondenz bevonatú ponyva is. Ezt követően elkészült a pálya alapja. A megfelelő földmunkákat követően elhelyezték a jégfelület kialakításához szükséges hűtőberendezést, amelyre később egy speciális betonréteg került. A létesítményhez mosdók és öltözők is tartoznak.
A Városi Jégpálya programja de az eddig megszokott módon délelőttönként és minden délután biztosít korcsolyázási lehetőséget a közönség számára. A korábbi évekhez hasonlóan a téli ünnepek és a vakációk idején speciális programmal várja majd a korcsolyázni vágyókat az új sportlétesítmény.
Hétköznapokon 10–12, valamint 18–21 óra között lehet majd korcsolyázni. Péntekenként a délutáni korcsolyázás egy órával hamarabb, már 17 órától kezdődik. Hétvégén délelőttönként szintén 10–12, délutánonként pedig 16–20 óra között lehet korcsolyázni. A jegyek ára tavalyhoz képest nem változott: felnőtteknek 10, gyerekeknek és nyugdíjasoknak 6 lejbe kerül egy belépő.
Fontos hangsúlyozni, hogy az új sportpálya egyszerre több célközönséget is ki kell szolgáljon. A jégkorong számára otthont ad majd az edzéseknek, illetve a mérkőzéseknek, emellett idéntől elindul a Korisuli program, amelynek lényege, hogy a kisiskolások számára szervezett program lehetőséget kínál a korcsolyázás szakszerű elsajátítására. Lesz emellett korcsolyaoktatás is, amelyen felnőttek és gyerekek egyaránt részt vehetnek.

Frissítés dátuma:
2019.12.09.

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette