Helyi hivatalos közlöny

A programra való regisztrálás május 6-án indul.

Idén a lakóközösségekkel, utcaközösségekkel, lakószövetségekkel és a tanintézményekkel közösen teszi derűssé és tetszetőssé a tömbházak, iskolák és óvodák bejárata melletti, illetve a lakóházak előtti zöldövezeteket a Virágos Székelyudvarhely.

A 2019. május 6. és 15. közötti regisztráció során a program választási lehetőséget kínál, hogy a 3-4 négyzetméter beültetésére alkalmas 80 db. egynyári virágot vagy a 4 db. díszcserjét, illetve az 5 db. rózsát igényelhessenek a résztvevők. Így az évelő rózsákra, illetve cserjékre mutatkozott igénynek is eleget tud tenni idén a Virágos Székelyudvarhely.

Az évente több száz résztvevővel zajló programot 2014-ben indította el Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala azzal a céllal, hogy a városlakókkal közösen virágosabbá, szebbé tegye a várost. A programnak köszönhetően immár közös ügy lett a város virágos és rendezett arculatának erősítése, a virágok mennyiségének növelésére való törekvés.

A hatodszorra meghirdetett program részletei és a jelentkezési űrlap május 6–15. között a polgármesteri hivatal www.udvarhely.ro oldaláról, valamint a https://www.facebook.com/viragosszekelyudvarhely/ oldalról lesznek elérhetők.

Frissítés dátuma:
2019.04.26.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette