Helyi hivatalos közlöny

Több fontos témában kellett döntést hoznia a székelyudvarhelyi önkormányzatnak. A kiegészített pontokkal összesen 28 pont szerepelt a tanácskozás napirendjén.

Ülésvezető elnöknek a következő három hónapra Godra Zsoltot választották meg a képviselők, miután az elsőként nevesített Bindea Dániel nem vállalta ezt a szerepet. Következett az Urbana Rt. magánvagyonából négy, összesen 1271 négyzetméter hasznos felületű ingatlan a város köztulajdonába való helyezéséről szóló határozattervezet. A frissített leltári érték alapján történt vásárlással 800 ezer lejt kap az Urbana, amely összeg a távhő szolgáltatásának zökkenőmentességét garantálja.

A testület képviselőket nevezett ki az Eötvös József Szakközépiskola, a Kós Károly Szakközépiskola és a Bányai János Műszaki Kollégium vezetőtanácsaiba. Ezt követően az Eötvös József Szakközépiskola egyik épületének rendeltetésbeli megváltoztatásáról szavazott a testület: a tanácsosi jóváhagyást követően a minisztérium is pozitívan kell elbírálja a szándékot, amely alapján a Nicolae Bălcescu utcai épület új rendeltetést fog kapni.

Az Anghel Saligny mérnökről elnevezett programba Székelyudvarhely több utca rehabilitálására pályázik, ezeknek listáját hagyta jóvá a testület.

 

Frissítés dátuma:
2021.11.03.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette