Monitorul Oficial Local

Având în vedere prevederile art.478 și art. 479 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ şi H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare,

 

Primăria municipiului Odorheiu Secuiesc organizează concurs de promovare în grad profesional:

– din funcția publică de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Biroului control și executare silită, Serviciul impozite și taxe locale în funcţia publică de consilier, clasa I, grad profesional principal.

– din funcția publică de consilier, clasa I, grad profesional asistent  din cadrul Serviciului buget-contabilitate în funcţia publică de consilier, clasa I, grad profesional principal.

– din funcția publică de consilier,  clasa I, grad profesional asistent  din cadrul Serviciului buget-contabilitate în funcţia publică de consilier, clasa I, grad profesional principal.

– din funcția publică de consilier, clasa I, grad profesional principal  din cadrul Serviciului dezvoltare, în funcţia publică de consilier, clasa I, grad profesional superior.

– din funcția publică de consilier,  clasa I, grad profesional principal  din cadrul Biroului stare civilă în funcţia publică de consilier, clasa I, grad profesional superior.

– din funcția publică de consilier,  clasa I, grad profesional principal din cadrul Biroului control comercial, asistență și reprezentare a persoanelor fizice, Serviciul impozite și taxe locale, în funcţia publică de consilier, clasa I, grad profesional superior.

 

Concursul se  organizează la sediul Primăriei Municipiului Odorheiu Secuiesc, P-ţa Városháza nr. 5, în data de 05.11.2019 – ora 10,00 proba scrisă.

Data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 

Condiţiile de desfăşurare a concursului:

 Dosarele de concurs se depun în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Odorheiu Secuiesc, adică până la data de 22.10.2019, la sediul Primăriei Municipiului Odorheiu Secuiesc, P-ţa Városháza nr.5 la Biroul resurse umane şi salarizare (etaj I., biroul 126, nr. tel.: 0266218382 interior 1804, nr. fax.: 0266218032).

Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art.127 din H.G. nr.611/2008, pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.478 și art. 479  din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

 

Datelor:

Aplicare

biro.agnes@udvarhely.ro

Terme de aplicare

22. oct. 2019.

Termenul limită a expirat

Data actualizării:
08.11.2019.

Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic