Monitorul Oficial Local

· 5 milioane de lei sunt investiţi în municipiu, în acest an, în proiectele de modernizare a reţelei de distribuţie

Delgaz Grid lucrează intens la modernizarea reţelei de gaze naturale din municipiul Odorheiu Secuiesc, 12 kilometri de conducte de gaze naturale fiind înlocuiţi până în prezent din totalul celor 20 de kilometri cuprinşi în programul de investiţii pentru acest an. În desfăşurarea acestor lucrări de investiţii, un rol deosebit de important l-a avut dialogul permanent cu autorităţile locale din Odorheiu Secuiesc, pentru a găsi cele mai bune soluţii care să diminueze cât mai mult cu putinţă disconfortul pentru locuitorii zonei.

„Avem o bună colaborare cu Primăria Odorheiu Secuiesc care ne-a sprijinit în toate demersurile noastre de modernizare a reţelei de distribuţie. Aceste investiţii – care vor aduce servicii mai bune în alimentarea cu gaze naturale a zonei – nu s-ar fi putut derula fără susţinerea autorităţilor locale şi fără înţelegerea manifestată de localnici ”, spune Csulak Ferenc, directorul general al Delgaz Grid.

Pe străzile Vulturului, Câmpului, Sâmbăteşti, József Attila, Fântânei, Pinteni, Bisericii, Bartók Béla, Ugron Gábor şi Pantei lucrările de investiţii au fost fi-nalizate, inclusiv cele de refacere a carosabilului. De asemenea, au fost înlo-cuite conductele de gaze naturale pe străzile: Târnavei, Szentimre, Imecs László, Stejarului, Dâmbului, Baróti Szabó, M. Eminescu, Attila, Strâmbă, József Eötvös şi Uzinei, urmând ca finalizarea lucrărilor să se facă în cursul acestei luni.

„Investiția companiei Delgaz Grid în municipiul nostru reprezintă un pas important în modernizarea orașului. Conductele de gaze naturale vechi sunt înlocuite, iar locuitorii vor avea un serviciu mai sigur și eficient. Mă bucur ca în timpul mandatului meu se realizează investiția companiei și de buna conlucrare cu reprezentanţii companiei”, a declarat primarul municipiului Odorheiu Secuiesc, domnul Gálfi Árpád.

Delgaz Grid va continua să lucreze în ritm susţinut pentru realizarea planului amplu de investiţii constând în mai multe proiecte cu o valoare totală de aproximativ 5 milioane de lei şi care vizează modernizarea a peste 20 de kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale, ceea ce înseamnă peste 15% din lungimea reţelei de gaz din municipiu. Lucrările se derulează etapizat pe un număr de 40 de străzi din municipiu finalizarea lucrărilor specifice fiind preconizată pentru ultima parte a acestui an.

Compania înţelege, regretă şi îşi cere scuze disconfortul inerent unor aseme-nea lucrări şi îi asigură pe cetăţeni că tratează cu prioritate şi responsabilitate modul de derulare a investiţiilor. Scopul final al proiectelor de investiţii este ca locuitorii să beneficieze de servicii de distribuţie a gazelor naturale mai bune, în condiţii de siguranţă

Data actualizării:
10.09.2019.

Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic