Monitorul Oficial Local

"XII. ,Zilele Comunicării" datele:

Data

04. decembrie 2020. 14:00 – 05. decembrie 2020. 20:00

Locație

online

Eveniment Facebook
În acest an studeții de la Comunicare și Relații Publice din anul trei ai Universității Babeș—Bolyai în cadrul Facultății de Stiințe Politice, Administrative și ale Comunicării organizează pentru a 12. oară conferința profesională ,,Zilele Comunicării”.
Tematica evenimentului din acest an este: În interiorul și exteriorul confortului, care dă un sens dublu.
Pe de o parte în acest an nu putem pierde evenimentul nici cu cafeaua făcută acasă, confortabil. Ajungem fără a ne grăbi sau a ne pregăti.
Pe de altă parte putem arunca o privire la munca celor care au fost nevoiți să iasă din zonele lor de confort. Invitații noștrii vor vorbi despre situația cauzată de virus, fenomele de comunicare în acest timp respectiv despre relația dintre profesii.
Procesăm evenimentele cauzate de virus în zonele de comunicare precum influencerii, fake news-uri, comunicare de branding şi cultură.
Ținta evenimentului este obținerea experienței și schimbul de informații între organizatori, invitați și participanți.
Conferința din acest an va avea loc într-e 4-5 decembrie, 2020, online, pe platforma de videocomunicare bine cunoscută: Zoom, pe care îl veți putea accesa cu ajutorul unui link.
Program: în curănd
Urmărește-ne și pe Instagram: https://www.instagram.com/kommnapok/
Dacă vrei să asculți niște melodii faine, uită-te și peste playlistul nostru de Spotify: https://open.spotify.com/playlist/5c6FtJkbDvKsz3tzOi8O1P
Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic