Monitorul Oficial Local

Conform Legii educației naționale nr. 1/2011, cu modificările și completările ulterioare, Clubul Sportiv Școlar (CSS) din Odorheiu Secuiesc, funcționează în conformitate cu aceste reglementări.
Din punct de vedere administrativ și financiar CSS funcționează sub directa îndrumare a Inspectoratului Școlar Județean Harghita.
Activitățile desfășurate de CSS sunt reglementate de Regulamentul de organizare și funcționare a CSS-urilor.
Din anul școlar 1969-1970 funcționăm ca unitate școlară independentă, pe parcursul anilor apărând modificări privind componența secțiilor.
Conform Planului de școlarizare aprobat din anul școlar 2014-2015, funcționăm cu 508 elevi școlarizați în grupele de începători, avansați și performanță.

Activitățile se desfășoară sub îndrumarea a 16 cadre didactice de specialitate, profesori şi antrenori, in următoarele 8 ramuri sportive : atletism, handbal (fete și băieți), fotbal, tenis de masă, lupte libere, hochei pe iarbă (fete și băieți), șah, tenis de câmp.
CSS dispune de o bază sportivă complexă : Sala Polivalentă, Sala de tenis de masă, Sala de lupte, Pistă de atletism cu zgură, Teren de minifotbal cu iarba artificiala, terenuri de tenis cu zgura.

Buna desfășurare a activității instructiv-educative este asigurată de un personal administrativ compus din 5 persoane.

Director: Bartus Attila

Data de contact:

535600 Odorheiu Secuiesc
jud. Harghita
str. Budvár nr.2
Tel/fax: 0266-218338
e-mail: sportisk1@gmail.com

Data actualizării:
31.01.2020.

#Instituții de învățământ

Următorul:
Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic