Monitorul Oficial Local

Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost înființată conform hotărârii Consiliului Municipal, specializat pentru menținerea ordinii, și sarcina primară fiind respectarea legilor în vigoare la nivelul localității Odorheiu Secuiesc. Totodată, ca legile puse la dispoziție, și cerințele de conviețuire socială să se poate aplica locuitorilor orașului prin aplicarea legislației existente.

Din motive de ordine publică și de siguranță publică, primul pas a fost acela de a crește gradul de conștientizare cu privire la respectarea legislației în vigoare; motivul pentru care accentul a fost pus pe patrularea cu mașini și pe jos a Poliției Locale.

Motivul creării Poliției Locale din Odorheiu Secuiesc a fost să își exercite drepturile oferite de lege, să apere drepturile esențiale private și publice, totodată de a preveni infracțiunile posibile.

Are competență în următoarele:

•  menținerea ordinii publice și protejarea proprietății,

• siguranța traficului,
• inspecția lucrărilor de construcție, supravegherea expunerii stradale,
• protecția mediului,

• controlul activităților comerciale,
• registrul populației,
• alte domenii definite de lege.

Poliția Locală funcționează în conformitate cu principiile stabilite: legalitate, încredere, transparență, sinceritate, apropierea unității de cetățeni, eficacitate, eficiență, responsabilitate, imparțialitate, tratament egal și eligibilitate.

Funcționarea instituției servește interesele comunității locale, exclusiv în limitele legii, desfășurând activitățile sale prin hotărârile Consiliului local, și subordonat Primăriei, ca și entitate juridică.

Data de contact:

Adresa: str. Bethlen Gábor nr. 43.
Telefon: 0266-210-210
Fax: 0266-210-211
E-mail: office@pollocodh.ro
office@helyirendorseg.ro
Facebook: www.facebook.com/helyirendorseg

Data actualizării:
11.02.2019.

Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic