Monitorul Oficial Local

Activitățile didactice sunt concepute pentru promovarea vieții sănătoase și a mentalității „verzi” a elevilor noștri, punând accent de asemenea la învățarea limbilor străine, a limbii materne, a culturii tradiționale și aptitudinilor practice la elevi.

Școala Gimnazială Bethlen Gábor face parte din Academia Școlilor Central-Europene (Academy of Central Europena Schools). Școala noastră parteneră este Zimándy Ignác Általános Iskola din Törökbálint, Ungaria.

Viziunea școlii

  • Ne străduim să oferim societăţii absolvenţi pregătiţi, activi şi eficienţi, care se vor integra cu succes în comunitate. De aceea credem că este primordială formarea la elevi a spiritului de iniţiativă, a creativităţii, a capacităţii de exprimare, a unui mod de viaţă sănătos.

Misiunea școlii în comunitate

  • Să oferim comunității noastre o educație de calitate, centrată pe dezvoltarea armonioasă a personalității elevului.
  • Să creem un climat de învățare și de muncă stimulativ și condiții prielnice pentru performanțe înalte la toate disciplinele de învățământ.
  • Să promovăm în rândul elevilor noștri importanța respectul față de alții, față de valorile tradiționale, și necesitatea implicării fiecăruia în restabilirea echilibrului ecologic.

Data de contact:

Adresa:
Cod postal: 535600 Odorheiu-Secuiesc
Jud. Harghita
Intrarea Tineretului nr. 3
Telefon:
0266 218 099, 0751 069 279
Email:
bgiskola2@yahoo.com, scbethlengabor@eduhr.ro
Website:
www.bethlen-gabor.ro

Data actualizării:
11.01.2019.

#Instituții de învățământ

Următorul:
Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic