În fiecare an facem demersuri pentru îmbunătăţirea şi înfrumuseţarea mediului în care ne desfăşurăm activităţile educaţionale: am schimbat ferestrele, am renovat toaletele, am zugrăvit sălile, am schimbat mobilierul şi pardoseala în unele săli de clase, Diriginţii şi învăţătorii manifestă permanent interes pentru amenajarea şi organizarea sălilor de curs cu scopul asigurării unei atmosfere corespunzătoare pentru ca elevii acestei unităţi să se simtă cât mai confortabil.

În şcoala noastră se desfăşoară practica pedagogică a studenţilor Facultăţii de pedagogia învăţământului primar şi preşcolar a Universităţii Babeş-Bolyai. Şcoala noastră organizează concursul zonal a concursului Zrínyi Ilona, clasele lll.-IV.

Anual are loc concursul Educaţie rutieră-educaţie pentru viaţă,concurs la care în ultimii ani am avut locul fruntaşe la fazele naţionale.

Fundaţia Tompa László are o activitate bogată pentru spijinirea elevilor cu rezultatul bun la învăţătură, în dotarea şcolii, în participări la proiecte.

In anul 2006 a fost inaugurat bustul lui Tompa Laszlo şi am sădit un brad singuratic în grădina din faţa clădirii, ca simbol al operei memorabile a poetului. Ca urmare a participării noastre la proiectul Phare pentru integrarea copiilor cu dificultăţi de învăţare a fost construit un centru de recuperare, unde doi profesori de sprijin şi un logoped se ocupă cu elevii cu cerinţe educaţionale specifice.

Începând cu anul 2014, şcoala noastră întreţine legătură de şcoală înfrăţită cu Şcoala Generală Várkonyi István din Cegléd, Ungaria.

Data de contact:

Adresa unităţii:
Str.Tamási Áron nr.19, Cod poştal 535600
Nr. telefon: 0266-218246
Nr. fax: 0266-218246
E-mail: sc.tompalaszlo@eduhr.ro

Data actualizării:
2019.01.11

#Instituții de învățământ

Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic