Monitorul Oficial Local

Székelyudvarhely polgármestereként tisztelettel köszöntöm Önt. Honlapunk többnyire a tájékozódni kívánó székelyudvarhelyieknek szól, de az ide látogatók is – akár turisztikai, akár üzleti céllal érkeznek – kellő rálátást kapnak a város életére.

Ők a turistáknak szánt virtuális ajtón belépve találnak rövid várostörténeti leírást Székelyudvarhelyről, a Székely Athénként, a székely székek központjaként, majd a székely fővárosként, illetve székely anyavárosként is méltán emlegetett településről. Természetesen nagyobb hangsúlyt fektetünk a Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának működésével kapcsolatos tájékoztatásra, így az önkormányzati testület döntéseire, közérdekű információira, különféle közleményeire, aktuális programjaira és rendezvényeire vonatkozó kérdésekre, de nem feledkezünk meg a város polgárairól sem, akik mindennapi tevékenységükkel kiemelkedőt alkotnak Székelyudvarhely életében.

Túl azon, hogy betekintést nyerhetnek a város társadalmi, gazdasági és kulturális életének mindennapjaiba, figyelemmel kísérhetik a városfejlesztési dokumentumokban foglaltakat is, tájékozódhatnak a kiírt önkormányzati pályázatoktól kezdve az útlezárásokig sokféle közérdekű információ kapcsán. Abban a reményben tárom ki Ön előtt a városháza ezen virtuális kapuját, hogy itt megtalálja a szükséges információkat. Amennyiben nem sikerült, kérem, a megadott elérhetőségek valamelyikén keressen meg bennünket, és a hivatal munkatársai vagy jómagam személyesen igyekszünk Önt tájékoztatni az adott témában.

Gálfi Árpád polgármester

Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic