Monitorul Oficial Local

Ziua Națională seva începe cu tradiționalul ceremonial religios și militar la Cimitirul Ostașilor Români pe 1. decembrie de la ora 12.

Programul cultural organizat în Odorheiu Secuiesc cu ocazia evenimentului de 1. decembrie este oportună evenimentului Zilei Naționale a României. Acest program implică și comunitatea română din localitate în activitățile și evenimentele organizate în oraș. Evenimentul organizat stimulează și promovează viața culturală a comunității românești în oraș.

Invitatul special al programului cultural este formația Mircea Rusu Band, care este un super-grup alcătuit din instrumentiști consacrați și cunoscuți în lumea muzicală autohtonă care s-au strâns în jurul cântătorului, compozitorului și poetului Mircea Rusu. În această componență sunt prezenți: Teo Boar: chitara, voce și Vlady Cnejevici: claviaturi, voce (membrii ai cunoscutelor trupe: Pasărea Colibri, Mircea Baniciu & Band și Leo Iorga & Pacifica).

Repertoriul grupului cuprinde piese cunoscute și foarte populare cum ar fi: “Hai băieți să bem o bere”, “Omu’ bun și pomu’ copt”, “Verde-nrourat”, “Iarbă verde de acasă”, “Câmpuri aurii”, precum și o mulțime de cântece noi, în prima audiție, toate având potențialul slagărelor mai sus amintite.

Concertul dedicat zilei de 1. decembrie va avea loc în sala cinema în data de 3. decembrie de la ora 18.

 

Data actualizării:
27.11.2019.

Megjelenítés
112 Urgență

Odorheiu Secuiesc

Contactele de urgență

Site-ul a fost proiectat și dezvoltat de minic