Helyi hivatalos közlöny

Négy napirendi ponttal hívta össze az önkormányzati képviselő testületet a polgármester soron kívüli azonnali tanácsülésre.

Mindenik napirendi pont egy-egy pályázat együttműködési megállapodását és az adott projekt költségeinek jóváhagyását tárgyalta.

Napirend előtt felszólalásában Gálfi Árpád polgármester kiemelte, hogy a mai tanácsülésen elfogadásra kerülő tervezetek mindenike fontos pályázati források lehívásához szükséges. Szintén napirend előtt szólalt fel Berde Zoltán és Bindea Dániel.

Az elektromos buszok vásárlását támogató pályázati dokumentáció jóváhagyása volt az első napirendi pont. Ebben az esetben Fenyéddel közösen pályázik Székelyudvarhely. A pályázat összértéke áfával együtt mintegy 20 millió lej.

A második napirendi pont a Villanytelep utcai fogorvosi rendelőknek helyet adó épület energetikai felújítására összeállított pályázati dokumentáció volt. Itt az összérték áfa nélkül mintegy 1,6 millió lej.

Következett a Móra Ferenc Álatlános Iskola A épületének és az Orbán Balázs Általános Iskola A épületének energetikai felújítását célzó projektek támogatási igénylésének és a költségeknek a jóváhagyása. Előbbi esetben 6,5 millió lejes, míg a második esetben 5 millió lejes áfa nélküli összeget igényel a kérelem.

 

Frissítés dátuma:
2022.05.12.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette