Helyi hivatalos közlöny

Újabb utcákban folytatódnak a gázvállalat beruházási munkálatai Székelyudvarhelyen. Kedd (július 30.) reggeltől a Domb és a Szent Imre utcákba tilos lesz behajtani.

A nagy bekötések felújításával járó munkálatokat a Csere utca és Domb utca kereszteződésétől veszik sorra a gázvállalat munkásai. Szakaszosan ugyan járható, vészhelyzet esetén pedig megközelíthető lesz a Domb utca, de az autósforgalom elől teljes terjedelmében le lesz zárva.

A Szentimre utca egyirányú, alsó szakaszának lezárásával, ahol a bekötési munkálatok ugyancsak kedd reggeltől kezdődnek, az autósforgalom iránya is megváltozik az Iskola utcában. Így a Szentimre utca lezárásának idejére az Iskola utca a Rózsa utca irányából a Patkó felé válik egyirányúvá.

A gázvezetékek cseréjével és a bekötésekkel járó munkálatok ideje alatt fokozott figyelmet kérünk a lakosságtól, különösen a gépkocsivezetőktől az említett utcákban.

Mindeközben Bethlenfalván a Termés utcában a kockaköves burkolat felújítását végzik. A munkálatok idejére ez az utca is le van zárva az autós forgalom számára.

Frissítés dátuma:
2019.07.29.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette