Helyi hivatalos közlöny

Gálfi Árpád polgármester, Jakab Attila városmenedzser és Bíró Csaba polgármesteri kabinetvezető bemutatták Székelyudvarhely új weboldalát. A városvezetés rendkívül fontosnak tartja a nyitott és őszinte kommunikációt, a lakosság korrekt tájékoztatását és a kétoldalú kapcsolatok kialakítását a városlakokkal. Ezért számos újszerű kommunikációs csatornát hoztak létre (udvarhely ma mobilapplikáció, Alfréd a székelyudvarhelyi virtuális hivatalnok, facebook, stb…), ami a fenti célokat szolgálja.

Az új portál egy olyan kommunikációs felület, amely segítségével csökkenteni szeretnék a hivatali ügyintézés folyamatát. A korszerű, átalakult portál menüszerkezete kibővült, letisztultabbá és könnyebben kezelhetővé vált. A tartalmak folyamatosan frissülnek, bővülnek, a várost és lakosságot érintő közérdekű információkon kívül, fontos szempont a lakosság naprakész tájékoztatása, a gyors ügyintézés elősegítése. Jelentős szerepet kapott a város és intézményeinek bemutatása azok számára is, akik nem székelyudvarhelyiek.

A www.udvarhely.ro honlapunk, a város szolgálatában, áttekinthetőbb, letisztultabb formában várja a látogatókat a mai naptól kezdődően.

[envira-gallery id=”8745″]

Frissítés dátuma:
2019.01.10.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette