Helyi hivatalos közlöny

Ismét egy nagy rendszer cseréjével készült el a gázvállalat, amelyet csütörtökön, december 17-én csatlakoztatnak a város gázvezeték rendszeréhez.

A Függetlenség sugárút, a Tábor utca, a Virradat bejárat, valamint a Virágok sétányában, az összesen 2,5 kilométer hosszú vezetéken 130 bekötést végeztek el a szakemberek.A holnapután esedékes munkálathoz 13 csatlakozási ponton végeznek ásást.

A munkálatokat reggel 8 és délután 6 óra között végzik el a gázvállalat munkatársai. A jelzett időpontban kérjük az érintett utcák lakóit, fogyasztóit, hogy zárják el a gázcsapot, hogy a rendszer ne teljen meg levegővel. Amennyiben valahol mégis probléma adódik a szolgáltatás újraindulását követően, kérjük hívják a 0800800928 zöld számot.

Az új rendszer csatlakoztatása más utcák fogyasztóinál is szolgáltatás-kieséssel jár, ezek a következők:

  • Függetlenség sugárút, Tavasz sétány, Szentjános utca, Béke utca,Testvériség bejárat, Virradat bejárat, Fehér bejárat, Szarkakő utca, Ady Endre utca, Bem József utca, Tábor utca, Pacsirta utca, Lorántffy Zsuzsanna utca, Zöld utca, Gábor Áron utca, Morum bejárat, Verőfény bejárat, Tihadar bejárat, Virágok sétánya, Kisköved utca, Gyepes bejárat, Ifjúság bejárat, Győzelem utca, Remete bejárat, Forrás utca, Haáz Rezső utca, Asztalosok utca, Kós Károly utca, Cipészek utca, Lakatosok utca, Lakatos István utca, Keresztvápa utca, Szabók utca, Építők utca, Fazakasok utca, Kovácsok utca, Téglavetők utca, Kőkereszt tér.

A csütörtöki szolgáltatáskiesés 5581 fogyasztót érint. Kérjük az érintett utcák lakóit, hogy a munkálatok idejére zárják el a gázcsapokat.

Frissítés dátuma:
2020.12.15.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette