Helyi hivatalos közlöny

Immár az ötödik teljesen megújult játszóteret töltheti be gyerekzsivaj. A Bethlen lakótelepi Ifjúság és Gyepes bejáratok találkozásánál lévő játszótér a polgármesteri hivatal Megújulnak játszótereink programja révén vált üde, tetszetős és modern köztéri játszótérré.

A ma délutáni átadáson jelen volt Gálfi Árpád polgármester is, aki szerint rendkívül fontos, hogy gyerekeink minőségi időt töltsenek el a szülőkkel, nagyszülőkkel. Székelyudvarhelyen ezt immár öt modern, korszerű és biztonságos játszótéren tehetik meg a családok. A polgármester ismét megerősítette, hogy a program folytatódik, további játszóterek fognak megújulni. A program azonban csak akkor tud sikeres lenni, ha közös odafigyeléssel vigyázunk ezekre a közösségi terekre.

A város legújabb játszótere 361 négyzetméteren, 12 új játékelemmel várja a kisgyerekeket. A beruházás összértéke 150.000 lej.

Csakúgy, mint a többi megújult játszótéren, itt is térfigyelő kamerákat helyezett el a polgármesteri hivatal. Így a helyi rendőrség hatékonyabban tudja majd biztosítani a játszóterek felügyeletét.

 

Frissítés dátuma:
2019.06.17.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette