Helyi hivatalos közlöny

Ma reggel a felső Bethlen-negyedben kezdte el a negyedik katonai rendelet utasításai szerint a város összes lépcsőházának fertőtlenítését a polgármesteri hivatal. Az akció részleteiről minden lépcsőház bejáratához tájékoztató plakátot helyezett el a városháza a lakószövetségek segítségével.

A munkálatokra szerződött szakcég a város 446 lépcsőházában végzi el a járvány terjedésének megfékezését szolgáló fertőtlenítési akciót.

A szakcég ütemezése szerint legkésőbb hétfőn be is fejezik az összes lépcsőházban a munkálatokat. A fertőtlenítés ideje alatt, és az azt követő egy órában nem szabad a lépcsőházban tartózkodni.

A fertőtlenítés során minden felületet lefújnak. Az intézkedés rendszeres lesz. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy ez a megelőző intézkedés nem oldja fel az otthonmaradást: továbbra is azzal segítheti mindenki a járvány terjedésének megfékezését, ha otthon marad.

Az akció részeként a tömbházak előtt található padokat is fertőtlenítette a munkálatokkal megbízott szakcég.

A rendelet értelmében mind a 446 lépcsőház bejáratához fertőtlenítőszer-adagolókat is fel kell szerelni. Ezeket jövő héttől kezdődően szereljük fel.

Frissítés dátuma:
2020.04.03.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette