Helyi hivatalos közlöny

Családunk a gyergyói havasok egyik mesebeli falujából, Orotváról származik. Itt kezdtek el foglalkozni a gyógynövényekkel nagyszüleink, Csibi Imre és Anna néni az 1970-es években. Az általuk hátrahagyott tudást és tapasztalatokat, a népi hagyományokat a modern orvoslással ötvözve folytatjuk ma is a gyógynövények gyűjtését, termesztését, feldolgozását és népszerűsítését.

Elsősorban a gyergyói medencében őshonos gyógynövényeket használjuk tevékenységünk során, hiszen rendkívül gazdag növényvilággal rendelkezik a térség. Azon növényeket pedig, amelyek kevésbé fordulnak elő, azokat termesztjük, így saját gyűjtésű és termesztésű növényeket használunk.

Kínálat

A gyógynövényeket sokoldalúan hasznosíthatjuk: a teakészítéstől a kenőcsökön és tinktúrákon át a használati tárgyakig: párnákat, talpbetéteket, deréköveket, maszkokat, illóolajokat is készíthetünk belőlük. Továbbá kínáljuk őket étrend-kiegészítőként, egészségmegőrzés céljából, valamint kellemes illat- és ízvilágának köszönhetően aromaterápiás termékeket is készítünk belőlük.

Bízzunk a természet gyógyító erejében!

fotók

Halasági-Csibi gyógynövényes kert

Frissítés dátuma:
2020.05.20.

#Élelmiszer #Teafüvek és gyógynövények

Következő:
Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette