Helyi hivatalos közlöny

Szombaton a polgármesteri hivatal képviselőjeként Jakab Attila városmenedzser ismét tárgyalt a Bethlen Gábor utcai vállalkozások képviselőivel. A találkozót az Udvarhelyi Kis- és Középválalkozások Szövetsége szervezte meg.

Itt a felek a következőkben állapodtak meg: a polgármesteri hivatal nem mond le az alternatív közlekedésről, de elfogadja a vállalkozók azon igényét, hogy időre van szükségük az új helyzethez való átállásra. Felajánlottuk, hogy a téli időszakra felfüggesztjük a megállási tilalmat ezen a szakaszon, hogy az érintett vállakozások tájékoztatni tudják ügyfeleiket az új helyzetről. Az árufeltöltés zavartalan működése érdekében beálló szigetek kialakítását fogadtuk el azokon a részeken, ahol ezt a járda és az út karakterisztikái megengedik.

Hétfőn közös sajtótájékoztatót tartottunk a vállalkozók, az UKKSZ és az SZMVSZ (Székelyudvarhelyi Mikrovállalkozók Szövetsége) képviselőivel. Ezen az eseményen továbbra is fenntartottuk ezen javaslatainkat, de az SZMVSZ elnökének hangulatkeltését követően a szombati egyezség felborulni látszik.

A polgármesteri hivatal továbbra is nyitott az értelmes párbeszédre és a kompromisszumra.

Frissítés dátuma:
2019.10.14.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette