Helyi hivatalos közlöny

Az 1999/188-as köztisztviselőkre vonatkozó törvény, valamint a 2008/611-es és a 2008/1173-as kormányhatározatok értelmében, Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet a következő köztisztviselői állások betöltésére meghatározatlan időre:

 

1 jogtanácsos – I. osztály, felső szakmai fokozat, Jogi részleg

 

Részvételi feltételek:

–  jogi egyetemi végzettség záróvizsgával;

– legkevesebb 7 év szakmai tapasztalat.

 

Általános feltételek:

a) román állampolgár és romániai lakhelye van;

b) beszélni és írni tud románul;

c) betöltötte legalább 18. életévét;

d) teljes cselekvőképességgel bír;

e) egészségi állapota megfelel a megpályázott köztisztségnek, amelyet szakorvosi vizsgálat alapján tanúsít;

f) eleget tesz a köztisztség tekintetében törvénnyel előírt tanulmányi feltételeknek;

g) eleget tesz a köztisztség betöltésével kapcsolatos sajátos feltételeknek;

h) nem volt elítélve az emberiség, az állam vagy a hatóság ellen elkövetett bűncselekményért, a szolgálatban vagy a szolgálattal kapcsolatban elkövetett, az igazságszolgáltatás valóra váltását megakadályozó bűncselekményért, hamisítás vagy korrupció bűncselekményéért vagy valamely szándékosan elkövetett bűncselekményért, amely összeférhetetlenné teszi a köztisztség gyakorlásával, azon eset kivételével, amelyben bekövetkezett a rehabilitáció;

i) az utolsó 7 év folyamán nem menesztették köztisztségből;

j) nem fejtett ki a törvényben meghatározott politikai rendőrségi tevékenységet.

 

A versenyvizsgát Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalában, a Városháza tér 5. szám alatt tartjuk, 2019. július 9-én 10 órától írásbeli, valamint 5 napon belül szóbeli vizsgával.

A jelentkezőknek az 1999/188-as köztisztviselőkre vonatkozó törvény módosított változata 54. paragrafusa előírásainak kell megfelelniük.

A jelentkezési iratcsomókat a hirdetés Hivatalos Közlönyben történő megjelenését követő 20 napon belül, azaz 2019. június 26-ig,  kell benyújtani a Városháza tér 5. szám alatt, a Polgármesteri Hivatal személyzeti irodájába (első emelet,126-os iroda, tel: 0266218382, 1804-es mellék, Gergely Ida Hajnal irodavezető, e-mail: gergely.hajnal@udvarhely.ro).

A jelentkezési iratcsomót az erre vonatkozó törvény (2008/1173-as kormányhatározat által módosított, 2008/611-es kormányhatározat, 49. szakasz) előírásai szerint kell összeállítani.

A versenyvizsga részletei, valamint a könyvészet megtekinthető a hivatalos honlapon:  www.udvarhely.ro , valamint a Polgármesteri Hivatal hirdetőtábláján.

 

Adatok:

Jelentkezés

gergely.hajnal@udvarhely.ro

Jelentkezési határidő

2019. jún. 26.

Határidő lejárt

Frissítés dátuma:
2019.06.27.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette