Helyi hivatalos közlöny

SZÉKELYUDVARHELY POLGÁRMESTERI HIVATALA

versenyvizsgát hirdet munkaszerződéses állás betöltésére, meghatározatlan időre

(teljes munkaidős állás, 8 óra/nap, 40 óra/hét):

1 egészségügyi asszisztens Szociális igazgatóság

 Részvételi feltételek:

 • diplomás egészségügyi asszisztens végzettség
 • minimum 1 év szakmai régiség
 • Romániai Általános Orvosi Asszisztensek, Szülésznők és Orvosi Asszisztensek Rendje által kiállított tagsági bizonyítvány, szakma szabad gyakorlását biztosító 2023-as évi engedély valamint igazolás
 • szakmai felelősségbiztosítás (malpraxis-biztosítás).

Az 1336/2022-es számú kormányhatározat 15. számú cikkelye értelmében, a meghatározott valamint a meghatározatlan időtartamra meghirdetett állások megpályázására a jelentkezők a következő általános feltételeket kell teljesítsék:

 • román állampolgársággal rendelkezik, Európai Unióhoz, Európai Gazdasági Övezethez tartozó ország vagy a Svájci Államszövetségnek az állampolgára;
 • ismeri a román nyelvet, szóban és írásban egyaránt;
 • rendelkezik munkaképességgel az 53/2003. sz. törvény (Munka Törvénykönyv) rendelkezéseinek megfelelően;
 • az egészségi állapota megfelelő a megpályázott állás betöltésére, amit a családorvos vagy egy illetékes egészségügyi intézmény által kiállított orvosi bizonyítvánnyal tud igazolni;
 • a meghirdetett állás követelményeinek megfelel, végzettség, szakmai régiség, illetve egyéb más feltételek tekintetében.
 • nincs végleges ítélete az emberiség ellen elkövetett, állam vagy hivatalos szervek elleni, szolgálati vagy szolgálattal kapcsolatos, az igazságügyi eljárások megakadályozása, csalás, korrupciós bűncselekedetek szándékos elkövetése miatt, ami összeférhetetlenné teszi az állásban kifejtett tevékenységek gyakorlásában, kivéve azt az esetet, ha rehabilitációban részesült;
 • nem tölt olyan büntetést, amellyel eltiltották a hivataltól, a foglalkozástól, a kereskedelemtől vagy a bűncselekmény elkövetéséhez használt tevékenységtől, illetve nem áll olyan biztonsági intézkedés hatálya alatt, amellyel eltiltották a hivataltól vagy a foglalkozás gyakorlásától.
 • nem követett el a 118/2019-s Törvény 1. cikkelyének (1) bekezdésében említett bűncselekményeket (szexuális bűncselekmények, személyek kihasználása vagy kiskorúak elleni bűncselekmények), valamint a 76/2008 Törvénnyel kiegészített a 35. cikkelye (1) bekezdés, h) pontnál említett bűncselekményeket.

A versenyvizsga időpontja:

2023 február 15, 10:00 óra (írásbeli vizsga).

A szóbeli vizsga időpontja az írásbeli vizsga eredményhirdetése után lesz közzétéve.

Helyszín: Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának székhelye, Városháza tér, 5. szám.

A beiratkozási iratcsomókat Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatalának székhelyén kell letenni, az eredeti dokumentumok kíséretében, a hirdetés megjelenésétől számított 10 munkanapon belül, vagyis 2023 február 07-ig.

A jelentkezési iratcsomóra vonatkozó információk, valamint a könyvészet megtekinthető a hivatalos honlapon: www.udvarhely.ro, valamint a polgármesteri hivatal hirdetőtábláján.

Bővebb felvilágosítást a polgármesteri hivatal személyzeti irodáján kaphatnak az érdeklődők.  (Tel.: 0266-218382, 1804-es mellék).

Adatok:

Jelentkezés

hr@udvarhely.ro

Jelentkezési határidő

2023. febr. 07.

Határidő lejárt

Frissítés dátuma:
2023.02.23.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette