Helyi hivatalos közlöny

Bemutatkozó munkaüléseken vett részt Székelyudvarhely frissen megválasztott alpolgármestere, az önkormányzat alárendeltségébe tartozó intézmények vezetőivel.

Amint a novemberi rendes tanácsülés során már elhangzott, Pálfi Kinga alpolgármester a következő négy évben a kulturális, oktatási, egészségügyi, turisztikai, ifjúsági és sport területein tevékenykedő alintézmények tevékenységét felügyeli, valamint a szociális, gyerekvédelmi és idősgondozási feladatokat, a rendezvények szervezését, illetve a városháza humánmenedzsment feladatait fogja koordinálni.

A fenti faladatoknak megfelelően, a tegnapi nap folyamán tematikus megbeszélésekre került sor, ahol a formai bemutatkozások mellett lehetőség nyílt megismerni egymás nehézségeit, javaslatait, elképzeléseit. A beszélgetések során, mindannyian egyetértettek abban, hogy a már létező kulturális stratégia és oktatási tanulmányok mentén, el kell kezdeni a szervezési, átalakítási feladatokat. A hiányzó területekre újabb stratégiák készülnek.

Ezen elképzelések mentén a vírusjárvány utáni időkre készülve, hatékony együttműködés által kívánjuk a továbbiakban is a városlakok igényeit kiszolgálni.

Frissítés dátuma:
2020.12.03.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette