Helyi hivatalos közlöny

Tegnap városunkba látogatott a Semmelweis Egyetem Pető András Karának képviselete. A magyarországi vendégeket Pálfi Kinga alpolgármester fogadta a városházán.

Dr. Matos László, a Semmelweis Egyetem Pető András Karának oktatási dékánhelyettese, Dr. Túri Ibolya PhD, a Semmelweis Egyetem Pető András Karának tudományos dékánhelyettese, Dr. Mascher Róbert, a kar humántudományi intézet igazgatója, valamint Csuka Pál, a határon túli projektekért felelős csoportvezető, a nemzetközi fejlesztési projektek koordinátora voltak jelen a tegnapi megbeszélésen.

Székelyudvarhely és a Pető András Kar kapcsolata és együttműködése több évre nyúlik vissza. A tegnapi megbeszélésen közös megegyezésre jutottunk: az évek óta elkezdett munkát tovább folytatják. Az is felmerült, hogy szélesebb együttműködési lehetőségek figyelembevételével, a Pető András Kar az udvarhelyszéki diákjainak itt tartaná a gyakorlati képzéseit.

A felek továbbá nem zárkóztak el attól, hogy Székelyudvarhely a Semmelweis Egyetemmel közösen egy nagyobb projektben is együttműködést alakítson ki.

Frissítés dátuma:
2021.06.03.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette