Helyi hivatalos közlöny

2022. augusztus 5-ig tehetik le kéréseiket a székelyudvarhelyi polgármesteri hivatalnál azok az új lakásigénylők, akik az Országos Lakásügynökség (ANL) által épített ifjúsági lakásokra pályáznak.

Azoknak a személyeknek, akik igénylési szándékukat kérvényben már a korábbi években jelezték a városházán, kötelező módon frissíteniük kell iratcsomóikat.

Az adatfrissítés azért fontos, mert sok igénylő – a leadott kérvényében szereplő egykori adatokhoz viszonyítva – diplomázott, házasságot kötött, vagy lakhatási körülményei változtak a legutóbbi frissítés óta, tehát a kérvényezők növelhetik így pontszámaikat, és ezáltal esélyeiket, hogy új otthonba költözhessenek.

Az új kérések, valamint az aktualizált, frissített adatok alapján a prioritási lista 2022 őszén kerül véglegesítésre, ez lesz érvényes a mind az újonnan épült 28 ifjúsági lakás, mind pedig a következő időszakban megüresedő lakrészek kiosztásakor.

Az adatfrissítés érdekében a városházán az alábbi program szerint várjuk az érintetteket 2022. augusztus 5-ig a 4-es számú irodában, online időpontfoglalást követően (a bon.udvarhely.ro oldalon):

  • hétfő: 8 – 13 óra között,
  • kedd: 8 – 13 óra között,
  • szerda: 8 – 13 óra között,
  • csütörtök: 8 – 13 óra.

Frissítés dátuma:
2022.07.04.

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette