Helyi hivatalos közlöny

"A Fotósnégyes Alkotócsoport kiállítása" adatai:

Dátum

2024. február 29. 18:00 – 2024. február 29. 19:00

Helyszín

Művelődési Ház

Facebook esemény

Székelyudvarhely Művelődési Ház eseménye:

Február 29-én, csütörtökön 18 órától a Prisma Fotóklub négy tagja, Csóti Béla, Pataki Hajnal, Borviz Attila és Darvas Rezső – a Fotósnégyes Alkotócsoport tagjai – kiállításának megnyitójára kerül sor a Székelyudvarhelyi Művelődési Ház koncerttermében. A szervezők minden kedves érdeklődőt szívesen látnak a megnyitóra.
Ez alkalommal az alkotók a megye legszebb tájait, védett virágait, az itt élő emberek által őrzött és ápolt hagyományokat, kézműves mesterségeket, emlékezetesebb eseményeket kapták lencsevégre, kötötték csokorba és mutatják be a közönségnek. A tematikus kiállítás természetesen csak ízelítőül szolgál, hiszen megyénk szépségét, látnivalóit, az itteni szokásokat, hagyományokat csak úgy lehet igazán felfedezni, ha többször bejárjuk ezeket a tájakat, éljük és megéljük a mindennapok és ünnepek szép szokásait – márpedig ehhez néha egy egész élet is kevésnek bizonyul. Reméljük, hogy ez a fotókiállítás is segít abban, hogy egy kicsit jobban megismerjük Hargita megye sokszínű arcát, az itt élő emberek életét, szokásait és lelkivilágát úgy, ahogy mindez a Fotósnégyes Alkotócsoport lencséin átszűrődik.
A Fotósnégyes Alkotócsoport tagjai mindannyian Csíkszeredában élő és alkotó fotóművészek, a Prisma Fotóklub aktív tagjai, akik szabadidős foglalkozásként fotóznak és ez alkalommal a második közös tárlatukat mutatják be a közönségnek.

Frissítés dátuma:
2024.02.16.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette