Helyi hivatalos közlöny

"A nagy dobás! 6." adatai:

Dátum

2019. december 22. 18:00 – 2019. december 22. 19:30

Helyszín

Rákóczi Center

Facebook esemény

December 22-én 18 órától a hatodik Nagy Dobásra! készülünk. Arra kérjük a város lakóit – gyermekeket, fiatalokat és idősebbeket egyaránt –, hogy amint előző években is tették, idén is fedjék be színes labdákkal a Rákóczi Center játékterét. A színes labdákat a jótékonysági floorballmérkőzés első találatánál dobják a pályára.

A színes labdákat jelképes összegért (1 színes labda 5 lej, 3 – kedvezményesen – 10 lej) a helyszínen lehet beszerezni. A támogatásra szánt összeget azok is eljuttathatják egyesületünknek, akik nem tudnak megjelenni az eseményen, ehhez csupán annyit kell tenniük, hogy kapcsolatba lépnek velünk a 0743691096-os telefonszámon, vagy üzenetben csapatunk facebook oldalán.

Az így befolyt összeget idén a pálpataki Fábián Szende 6 hónapos kislány kezelésének támogatására ajánlja fel az Areopolis Floorball Sportegyesület. Szende az édesanyját születése közben vesztette el. Mivel az agyának a látásért felelős részében egy vérömleny keletkezett, operációra szorul, amire Magyarországon kerülne sor. A kislány jelenleg is kórházban van, ahol tüdőgyulladását kezelik. Édesapja, Attila, munkáját feladva egyedül próbál mindent megtenni a kislány felépüléséért.
December 22-én 18 órától legyünk minél többen a Rákóczi Centerben, és dobjunk a pályára az első találatánál minél több színes labdát! Hisszük, hogy minden apró segítség számít, így tegyünk együtt azért, hogy Szende sorsa jóra fordulhasson, felépülhessen, s teljes életet éljen.
A Nagy Dobás! 6. szervezője az AREOPOLIS Floorball Sportegyesület, a jótékonysági floorball-mérkőzésen pályára lépnek a székelyudvarhelyi Black 69, illetve Floorbulls csapatai. A rendezvény partnerei és támogatói a Floorbulls floorballcsapat, az Udvarhelyi Fiatal Fórum, a Rákóczi Center, a Zseb Játszóház és Kávézó, a Páva panzió, étterem és wellness, a Fresh juice, illetve a Zetavár panzió és kemping.

Frissítés dátuma:
2019.12.19.

#Sport

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette