Helyi hivatalos közlöny

"A szöveg csendje – beszélgetés Bodor Ádám Kossuth-díjas íróval" adatai:

Dátum

2019. március 28. 20:00 – 2019. március 28. 21:00

Helyszín

Gondűző Étterem

Facebook esemény

A szöveg csendje címmel várja irodalmi estre a literatúrakedvelőket március 27-én a székelyudvarhelyi Gondűző Étterem és Szálloda március 28-án, csütörtökön 20 órára.
BODOR ÁDÁM Kossuth-díjas író könyveiben – a legendás Sinistra körzet, Az érsek látogatása, a Verhovina madarai és a többiben – a lehető legtömörebb kifejtésre szorítkozik, mintha csupán a vázát írná meg valaminek. E visszafogott, puritán kifejezésmód azonban mai irodalmunk egyik leggazdagabb, klasszikus értékű, maradandó szerzői világát építi fel. Idén áprilisban új kötettel jelentkezik: A Sehol csavarokban és fordulatokban gazdag olvasmány, újabb felejthetetlen történetekkel a véletlenek erejéről. Éves megszakításokkal történő erdélyi beszélgetés-sorozata nyolcadik alkalmához érkezett.
A kortárs magyar próza állócsillagával Fekete Vince költő és Margócsy István irodalomtörténész beszélget, közreműködik gitáron Virányi Attila, a Metropol Group együttes frontembere. Az esemény házigazdája Murányi Sándor Olivér író.
A rendezvény támogatói a Szépírók Társasága, a Magvető Kiadó, a G. Kulturális Egyesület, a Gondűző Étterem és Szálloda, a Vigadó Művelődési Ház, a Kájoni János Megyei Könyvtár, valamint Hargita Megye Tanácsa.
A kötetek a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatóak, a szerző dedikál. Mindenkit szeretettel várnak.

Frissítés dátuma:
2019.02.12.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette