Helyi hivatalos közlöny

"Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje Kapunyitás címmel" adatai:

Dátum

2024. március 12. 19:00 – 2024. március 12. 20:30

Helyszín

Siculus Ifjúsági Ház és konferenciaterem

Facebook esemény

Dumaszínház eseménye:

Március 12-én 19 órakor Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estje „Kapunyitás” címmel Székelyudvarhelyen, a Siculus Ifjúsági Ház és Konferenciateremben!
————
Miért nem tanítanak meg minket az iskolában arra, hogy hogyan kell elmosni a tepsit, ami nagyobb, mint a mosogató? Mit tegyünk, ha instagramon azt látjuk, hogy a volt osztálytársaink sikeresebbek, mint mi? A dráguló albérlet árak mellett miből finanszírozzuk avokádó fogyasztásunkat? Hogyan találjuk meg az éttermet a legolcsóbb kiszállítással? Miért mossam külön a színeset a fehértől, hogyha nemsokára úgyis beköszönt a klímakatasztrófa? Honnan kellene tudnom ezekre a kérdésekre a választ? Ki készített fel minket ezekre? Lesz-e kijelentő mondat ebben a leírásban?
Kérdések, amikkel a fiataloknak napi szinten szembe kell nézniük. Ács Fruzsina és Szabó Balázs Máté közös estjükben most ezekre keresik a választ. Közben pedig megismertetnek minket a milleniálok hétköznapjaival, az útkeresés nehézségeivel és az önállósággal járó szorongással és pánikkal.
————
Jegyár: 45 LEJ

Frissítés dátuma:
2024.02.07.

#szórakoztató

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette