Helyi hivatalos közlöny

"Bizniszvitamin – Cégvezetőként mit tehetünk a jövő munkavállalóiért?" adatai:

Dátum

2024. március 05. 08:15 – 2024. március 05. 09:30

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

Bezzeg a mi időnkben – hangzik el gyakran kivétel nélkül mindegyik generáció tagjaitól. Teljesen természetes, hogy a mindenkori nemzedékek az utánuk következő generációt maguknál kevésbé alkalmasnak és működőképesnek tartják. Mostanában viszont úgy tűnik, hogy a generációk közötti szakadék egyre csak tágul, és sem a bizalom, sem a tisztelet, de még az érdek sem képes összekapcsolni a nemzedékeket.
Holott nincs sikeres generáció az előzőek tapasztalatainak átvétele nélkül.
Mit tehetünk, amikor látjuk, hogy a problémára még a nagy rendszerek – politika, tudomány, egyházak, iskola – sem tudnak hatékony megoldást kínálni?
Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója úgy gondolja, mai megoldást kell alkalmazni a személyes, családi életünkben, és új szövetség kell a generációk között társadalmi szinten is. Imre szerint „megoldás van, ember kell a gátra! Nézzünk körül! Végre megjöttek, akikre oly régóta várunk: mi vagyunk azok!”
A március 5-ei Bizniszvitaminon Bedő Imre lesz a meghívott előadónk, aki nyílt beszélgetésre invitálja a helyi vállalkozókat egy olyan témával kapcsolatban, amely mindannyiuk életében kulcsfontosságú: a jövő nemzedéke.

Frissítés dátuma:
2024.02.29.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette