Helyi hivatalos közlöny

"Business&Wine: Üzleti etikett" adatai:

Dátum

2022. december 08. 18:00 – 2022. december 08. 19:30

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

A Harghita Business Center eseménye:

Az üzleti életben elég ha figyelünk azon viselkedési szabályok alkalmazására amelyeket ismerünk, és a mindennapi életben is alkalmazunk… változó módon
Nos, az illemszabályok általános ismerete fontos a szervezeti életben, de azért nem elég, mert itt megjelenik néhány sajátos tényező, amely az alkalmazásukat befolyásolhatja: a hierarchia, a vállalati kultúra, a szereplők gyakori eltérő nemzeti kultúrája, a szervezeti események sajátosságai néhány ezek között.
A kelet-európai üzletemberek számára ma már nem nehéz a nyugati üzletemberekkel szervezeti képviselőkkel egyenrangú kapcsolatba lépni és ebben fontos szerepet játszhat az üzleti szabályokban és szokásokban való otthonos mozgás.
Az előadás nagyszámú vállalati – szervezeti témát érint úgy vállalati vezetői – alkalmazotti, mint részvevői vagy külső szempontból: alkalmazás, felmondás, főnök-beosztott viszony, nemek és korosztályok, dress code-ok irodában és rendezvényen, ruhatár kialakítása, kellékek kiválasztása, utazás, cégautó, ülésrend tárgyaláson és vendégségben, szakmai rendezvények etikettje, a telefonálás és írásbeli kommunikáció szabályai, ajándékozás és számos más kérdés sok gyakorlati példával illusztrálva úgy a jót mint a kerülendőt is. Az üzleti életben és a szakmai szervezetekben aktív, vagy arra készülő személyek számára készült, akik itthon és nyugaton is magabiztosan szeretnek megjelenni szakszerűen és hatékonyan képviselvén szervezeteiket.
Az esemény társszervezője a Romániai Közgazdász Társaság helyi szervezete.
Előadónk a témában Szécsi Kálmán közgazdász, a Romániai Közgazdász Társaság tiszteletbeli elnöke. Tanulmányait a Babeș-Bolyai Tudományegyetemen és az Oxford Brookes Universityn (MBA) végezte, közép és felsővezető bankárként dolgozott több évtizedet. Dolgozott Erdélyben és Bukarestben, szakmai projektekben, képzésben Bécsben, Amsterdamban és más európai országokban. Több vállalat vezetőtanácsában volt tag.

Frissítés dátuma:
2022.11.28.

#tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette