Helyi hivatalos közlöny

"City branding challenge – dr. Benedek Istvány nyitóelőadása" adatai:

Dátum

2024. április 11. 18:00 – 2024. április 11. 20:00

Helyszín

Harghita Business Center

Facebook esemény

RMKT Székelyudvarhely eseménye:

A székelyudvarhelyi RMKT egy marketing tematikával rendelkező kihívást szervez City Marketing (Branding) Challenge néven, melynek szakmai témája a városmarketing/branding, konkrétan Székelyudvarhely városmárkázása.
Ennek keretén belül elsőként egy bemutató előadásra kerül sor a téma egyik elismert szakértője részéről (Dr. Benedek István), majd azt követően 5 felkért helyi marketing-szakember pár hetes felkészülés után bemutatja a saját elképzelését Udvarhely városmarketingjéről. Az öt felkért személy: Fleisz Emőke (a Székelyhon médiacsoport marketing igazgatója), Dr. Ilyés Ferenc (SZÉK igazgatója, marketing oktató), Soós Robert (az uh.ro portáligazgatója), Farkas Levente (a marketingiskola tulajdonosa) és Dr. Nagy Benedek (a csíkszeredai Sapientia tanszékvezetője – mint külső szem).
A marketing kihívás részletei a következők:
1. Április 11-én, csütörtökön Dr. Benedek István, a Babes-Bolyai Tudományegyetem oktatója tartja meg előadását, ahol azt is megtudhatjuk, hogy melyik a helyes fogalom: városmarketing vagy város branding? Az előadás keretein belül bemutatja az e területen készített kutatásokat, ugyanakkor bemutatásra kerülnek nemzetközi tapasztalatok, jó gyakorlatok és követendő példák. Ugyanakkor itt határozzuk meg azokat a laza kereteket, amelyek között mozogni lehet a kihívásra felkért személyeknek.
2. Május 9-én, ugyancsak csütörtökön fog sor kerülni a felkérést elfogadó 5 személy előadására, ahol mindenki 10 percben bemutatja, hogy hogyan képzeli el Udvarhely városmarketingjét és az ehhez kapcsolódó pozitív kommunikációt. A 10 perces előadásokat követően a jelenlévőknek 5 perc áll a rendelkezésére minden előadótól kérdezni. Rangsort nem állítunk a bemutatók között, csak hangos tapssal köszönjük meg a bemutatókba fektetett munkát. Az előadásokat követően kötetlen beszélgetés és borozás van betervezve.
Mindkét rendezvény helyszíne a Harghita Business Center.

Frissítés dátuma:
2024.04.09.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette