Helyi hivatalos közlöny

"Családok hete – Hétfő" adatai:

Dátum

2023. július 24. 09:30 – 2023. július 24. 20:00

Helyszín

Anyakuckó

Facebook esemény

Udvarhelyszéki AnyákKFS – smink, szépségápolás és Ruszuly Sára eseménye:

Az udvarhelyszéki anyákat és családjaikat összefogó és támogató Anyák Egyesülete harmadik alkalommal szervezi meg a Családok hete rendezvénysorozatot a Városháza által meghirdetett Játék Éve program keretén belül, 2023. július 24-29 között Székelyudvarhelyen az AnyaKuckóban.
Hétfő – 2023. július 24.
9,30 óra Babakocsis torna Hadnagy Ágnes gyógytornásszal
10,30 óra Terefere, közös kávézás/teázás az AnyaKuckóban – családias megnyitó
17,00 óra Az elképzelések és valóság esküvő-házasság viszonyában
– Sándor Nagy Júlia rendezvénydekoratőr és esküvői virágkötővel beszélgetünk az elképzelések és valóság esküvő-házasság viszonyában, milyen szerepet játszhat az esküvő a pár, a család összecsiszolódásában, kitérnék a gyakori konfliktushelyzetekre, kapcsolati megnyilvánulásikra külső szemmel. Persze, nem csak a negatív dolgokat hoznám fel, de úgy gondolom, hogy tudnék segíteni bizonyos helyzeteket tudatosabban megélni, valamint egyes reakciókat megnyilvánulásokat nagyobb megértéssel elfogadni.
18,30 óra Természetesen. Szép. Alcím: Avagy arcápolásról, sminkről az esküvő körül – Ruszuly Sára kozmetikus, sminkes
Az esküvő körül mindig van tennivaló, az utolsó utáni pillanatban is. Akik túlestünk ezen, mind tudjuk mennyi bosszantó, felemelő, megható pillanattal jár a nagy esemény előtti-, közbeni- s utáni időszak. A menyasszonynak jól esne, ha a nagy pillanatokban kisimult arccal s ragyogó szemmel tudna jelen lenni. Ezek titkát árulom el nektek ezen a kis beszélgetésen, különböző „eszközöket“ adva a kezetekbe, amelyekkel rásegíthettek a megnyugvás folyamatára. Na meg meg is mutatom, hogy ha engem választotok a nagy napra, milyen szolgáltatások és sminkek közül választhattok.
Szeretettel várunk mindenkit!

Frissítés dátuma:
2023.07.24.

#szórakoztató #tudásfejlesztő/oktatás

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette