Helyi hivatalos közlöny

"Dalok a Dunánál Huzella Péterrel" adatai:

Dátum

2023. július 25. 19:00 – 2023. július 25. 20:00

Helyszín

Jámbor Tehén

Facebook esemény

Jámbor TehénBEBAK és Erdélyi Magyar Látássérültekért Alapítvány eseménye:

 

Az Erdélyi Magyar Látássérültekért Alapítvány valamint a Benedek Elek Baráti Kör által szervezett, Művész Tábor keretein belül látogat hozzánk Huzella Péter egy estére.
Huzella Péter Kossuth-díjas zeneszerző, gitáros-énekes, a Kaláka együttes, majd a Neil Young Sétány (NYS) formáció tagja.
A megzenésített verseket előadó Kaláka együttes tagja volt 1975-től 1995-ig. Az együttesből 1995-ben vált ki, hogy zeneszerzői és előadóművészi elképzeléseit jobban megvalósíthassa.
Szóló fellépésein Zalán Tibor költővel írt balladáit adja elő, valamint egyszemélyes interaktív színházi előadást játszik gyermekeknek Tudod-e hol van Garaboncia? címmel.
1989-ben a Kaláka együttes tagjaként SZOT-díjban részesült. 1994-ben a Kaláka együttes megalakulása évfordulója alkalmából Magyar Köztársasági Arany Érdemkereszt kitüntetést, 2000-ben a Kaláka együttesben kifejtett munkássága miatt Kossuth-díjat kapott.
Énekelt versek lesznek a terítéken az est folyamán, természetesen díjmentes belépéssel, viszont értékelnénk ha a kihelyezett urnákba hozzájárulnátok Ti is az Erdélyi Magyar Látássérültekért Alapítvány tevékenységeihez és hogy minél több fiatalnak segíthessenek a jövőben is.

Frissítés dátuma:
2023.07.25.

#Kulturális

Megjelenítés
112 Sürgősségi

Székelyudvarhely

sürgősségi elérhetőségek

A weboldalt a minic tervezte és fejlesztette